Op uitnodiging van de organisatie van de Avenches Tattoo zal de Show- & Marchingband komend jaar opnieuw deelnemen aan dit mooie muziek- en showspektakel. Op 4 september 2018 vertrekken de leden voor een 5-daagse tour naar deze Zwitserse stad.

In 2015 was K&G ook te gast in Avenches en liet daar met zeer succesvolle optredens een goede indruk achter. De organisatie was zo tevreden dat zij voorstelde om K&G in 2018 opnieuw deel te laten nemen. Werd er in 2015 nog gereisd per touringcar, komend jaar zullen de muzikanten voor het eerst in de geschiedenis van K&G de reis per vliegtuig maken. Met twee vluchten gaan de leden naar Genève waar zij opgehaald zullen worden door een touringcar beschikbaar gesteld door de organisatie. Prima geregeld dus!

Het zal een druk programma worden voor de muzikanten. Woensdag 5 september 2018 zal in het teken staan van een volledige dag met repetities. Op donderdag volgt dan de eigen repetitie en ’s avonds de eerste voorstelling in het oude amfitheater, waarna op vrijdag nog twee voorstellingen zullen zijn. Op zaterdag is er ’s morgens een optreden in de buurt van Avenches, daarna een streetparade, gevolgd door weer twee voorstellingen van de taptoe. Op zondag zullen de muzikanten per vliegtuig weer terugreizen naar Amsterdam.

De line-up van deze Taptoe is nog niet helemaal bekend, maar dat het een prachtig optreden wordt in een geweldige ambiance is wel zeker.