De schitterende Stadsgehoorzaal aan de Breestraat in Leiden
Een gezamenlijk optreden in februari 1956
De senioren tijdens een concert in 1964
De senioren tijdens een ANUM concours in 1976
Jong K&G in de Stadsgehoorzaal tijdens een jubileumconcert in 1983
Donateursconcert in 1992

Na vele jaren weer concert in Leidse Stadsgehoorzaal

 

Spetterende seizoensopening door K&G

Zaterdag 18 april wordt een bijzondere dag voor Chr. Muziekvereniging Kunst en Genoegen uit Leiden. ’s Middags vindt op de Leidse Beestenmarkt de jaarlijkse seizoensopening plaats met optredens van Jong K&G en de Show- and Marchingband. ’s Avonds zijn alle orkesten van K&G te bewonderen tijdens het Voorjaarsconcert 2020. Sinds lange tijd zijn de Leidse muzikanten weer te gast in de voor hun zo vertrouwde Stadsgehoorzaal in Leiden.

Tijdens het Voorjaarsconcert treden alle orkesten van K&G voor het voetlicht met overwegend nieuw repertoire en worden de liefhebbers van mars-, show- en amusementsmuziek op hun wenken bediend.

‘We zijn blij dat sinds vorig jaar de jaarlijkse concerten van K&G weer in ere zijn hersteld’ aldus bandmanager Christiaan Bastiaan. ‘Bijzonder aan het Voorjaarsconcert 2020 is dat wij ons kunnen presenteren in de mooiste concertzaal van Leiden, te weten de Stadsgehoorzaal. Wij bewaren goede herinneringen aan de concerten die wij daar in het verleden hebben gegeven’ weet Bastiaan. De afgelopen maanden is er door alle orkesten hard gewerkt aan nieuw repertoire dat tijdens dit concert ten gehore wordt gebracht. Het wordt ook een écht concert zonder lange verbindende teksten tussen de diverse werken.

Toegangskaarten zijn uitsluitend te bestellen via de ticketshop van de Stadsgehoorzaal – Leiden (www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl). Zaterdag 1 februari jl. is de verkoop gestart voor het ‘Voorjaarsconcert 2020’ op 18 april a.s. in de Stadsgehoorzaal. Toegangskaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar vanaf € 17,50 (1e rang) per stuk. Donateurs ontvangen binnenkort een brief met daarin een kortingscode. Zij krijgen eenmalig  € 10,– korting op 1 toegangs-kaart 1e rang en betalen dus slechts € 7,50 excl. € 2,50 reserveringskosten voor een gereserveerde zitplaats. Garderobe, programmaboekje en een drankje in de pauze zijn gratis!

Zorg dat je er snel bij bent want op is op!

Nieuwe geluidsdrager

De Show- and Marchingband K&G is in januari de geluidsstudio’s in gedoken waarbij de muziek is opgenomen van de succesvolle en nieuwe Rock Solid-show met overwegend popmuziek in de zo kenmerkende K&G-sound. De presentatie van deze nieuwste CD zal tijdens het Voorjaarsconcert 2020 plaatsvinden en vanaf 19 april verkrijgbaar zijn via de webshop van K&G.