De komende weken staan er voor de leden van K&G 3 een paar leuke optredens in binnen- en buitenland op het programma. Rond de 3 oktober-feesten beginnen we op zaterdag 28 september a.s. met de jaarlijkse Pleintaptoe op het terrein van Sporting Trigon in Leiden. K&G 3 zal van 19.00 tot 20.00 uur spelen in het voorprogramma van de taptoe m.m.v. Jong K&G, S&MB K&G, METRO Scheveningen, Wilhelmina Sliedrecht, Jong Pasveer, Jong Rijnmondband en Jong Kamper Trompetter Korps. Toegang tot deze taptoe is gratis!

Dan op dinsdag 1 oktober a.s. het jaarlijkse Minikoraal. Op hetzelfde terrein als de Pleintaptoe komen 3500 schoolkinderen, van de groepen 7 en 8 van alle basisscholen uit Leiden en omliggende woonplaatsen, zingen met burgemeester Pieter v.d. Werf (Eric Filemon) en zijn drie zangeressen. K&G 3 verzorgt hier weer de muzikale begeleiding waarbij het orkest uitgebreid wordt met een pianist (Marco Deegenaars) en een gitarist (Robert Lucas).

Dit evenement is alleen toegankelijk voor de kinderen en hun begeleiders. Andere bezoekers kunnen een plaatsje bemachtigen op de Cronesteinkade waar ze het in ieder geval qua geluid kunnen volgen. Ook cabaretier Jochem Myjer is weer van de partij en zal zijn “La La La Leiden” lied zingen.

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober speelt K&G 3 in de Belgische badplaats Oostende tijdens de Nationale Taptoe België. Meer hierover staat op onze website.

Op vrijdag 18 oktober speelt K&G 3 in het gemeentehuis van Lansingerland tijdens de jaarlijkse veteranendag. Voor de vierde keer zijn we hier te gast en spelen we voor de veteranen en hun familieleden.

Het seizoen sluiten we af tijdens de International Military X-Mas Tattoo in de ECC hal in Leiden. Dit door oud-tambour-maître Simon Dubbelaar georganiseerde spektakel is een mooie afsluiter van het jaar. K&G 3 zal vanaf het balkon zowel in het voor- als hoofdprogramma enkele keren van zich laten horen. Medewerkende orkesten zijn o.a. S&MB K&G (twee shows), DVS Katwijk en The Band Of Liberation (BOL).

Kaarten voor deze taptoe zijn te bestellen via Marchingband Management

K&G 3 tijdens het concert in maart 2019
K&G 3 met Burgemeester v.d. Werf en zijn zangeressen
K&G 3 tijdens concert in maart 2019