De komende weken staan er voor K&G 3 weer enkele leuke en bijzondere optredens in de agenda.

Op zaterdag 21 april a.s. is er de seizoensopening waar u al het één en ander over hebt kunnen lezen op deze website. Op dinsdagavond 24 april doet K&G 3 mee aan “De Slag om Leiden“, een benefiet kennisquiz waarvan de opbrengst gaat naar Hospice Issoria in Leiden. Het optreden vindt plaats in de grote zaal van Minerva en zal o.a. bestaan uit het spelen van 4 korte fragmenten waarbij de deelnemers moeten raden wat de titels zijn.

4 Mei is er de jaarlijkse dodenherdenking in Leiden, dit jaar weer bij molen De Valk. Naast het Wilhelmus en het taptoesignaal zal K&G 3 hier enkele koralen spelen tijdens de kranslegging door vertegenwoordigers van de gemeente en andere instanties.

Zaterdag 19 mei speelt K&G 3 in de Stadsgehoorzaal in Leiden waar ’s avonds het openingsconcert plaatsvindt van de “Leidse Hofjesconcerten“. Voor het eerst zal K&G 3 bij dit concert samenwerken met het Katwijks Christelijk mannenkoor “Jubilate”, totaal ongeveer 160 muzikanten en zangers op het podium. Op maandagavond 14 mei vinden de repetities plaats in het clubgebouw van DVS Katwijk.

Naast deze optredens zal er binnenkort een gesprek plaatsvinden met zangeres Marnie Baumer over het maken van een video die ze wil gebruiken ter promotie. Voor deze video wordt een nieuw, nog te arrangeren nummer ingestudeerd. Ook gaat het orkest een repetitie houden met zanger Jasper Taconis om te kijken of er een mogelijkheid is tot samenwerken. Kortom, de leden van 3 hebben genoeg te doen de komende weken.