De dagen worden korter, het wordt al weer vroeger donker en de temperaturen dalen. De herfst en de winter zijn in aantocht en de eerste pepernoten liggen in de schappen. Kortom: tijd voor gezelligheid en wat lekkers bij de koffie, thee en al dan niet warme Chocomel. Hierop wil K&G inhaken met een speciale actie waarmee u de vereniging in financiële zin steunt.

Bestel uw Sinterklaas lekkernijen via K&G

Via de webshop van K&G is een breed assortiment van traditionele Sinterklaasproducten te bestellen: van kruidnoten tot speculaasbrokken en van gevuld speculaas tot roomboter banketstaven. Alle lekkers is per stuk te bestellen, maar volgens een oud gezegde ‘het gemak dient de mens’ zijn er ook twee pakketten gemaakt. Het ene pakket kost € 10,– en het andere € 15,– Uiteraard zijn de aanbiedingen in het pakket voordeliger dan wanneer u de producten los bestelt.

Steun K&G

De opbrengsten van deze actie worden gebruikt voor aanschaf van nieuwe stoelen in ons verenigingsgebouw. De huidige stoelen zijn 30 jaar of ouder en inmiddels dringend aan vervanging toe. Samen met onze oliebollenactie die voor het einde van het jaar weer op stapel staat, hopen we voldoende inkomsten op te halen om de nieuwe stoelen aan te schaffen.

Eenvoudig bestellen

Meer informatie over het assortiment, de inhoud van de pakketten en bestellen is te vinden op de webshop van K&G. Bestellen kan t/m 20 november a.s. Uw bestelling staat in ons clubgebouw klaar op woensdagavond 1 december a.s. (19.00-21.00 uur) of zaterdag 4 december a.s. (12.00-15.00 uur). Van harte aanbevolen!