Datum/Tijd

29/06/2019
20:00 - 23:00

Locatie

Sportpark De Krom
De Krom 57
Katwijk

Categorieën

Kaart wordt geladen...

Beschrijving

Showoptreden t.g.v. het samenwerkingsverband met de bollenstreek-orkesten.

Kaartverkoop:

De kaartverkoop vindt uitsluitend plaats via de webshop van DVS Katwijk. De link naar de webshop volgt hieronder. De verkoop staat open voor iedereen waarbij het principe geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Na betaling krijgt iedere klant een bevestiging per mail. Via het systeem van de webshop kunnen klanten ook onbeperkt communiceren met onze klantenservice (in handen van het PR-team van DVS Katwijk).
De kaarten liggen daarna op naam gereed bij de kaartverkooploketten bij de entree van het sportpark. Om te voorkomen dat de bezoekers lang in de rij moeten staan adviseren wij om de kaarten vanaf 31 maart 2019 af te halen op de dinsdagavonden in het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51 te Katwijk tussen 19.00 en 21.00 uur.
Soorten kaarten
Er zijn diverse soorten kaarten. Allereerst is de hoofdtribune overdekt, haaks op de middellijn, met stoeltjes, kosten € 15,00.
Links en rechts van deze tribune hebben we hoofdtribunes onoverdekt. Deze tribunes staan ook met zicht op het front van de korpsen. Deze tribunes zijn voorzien van banken en kosten € 12,50.
Aan de achterzijde van het veld staat een zittribune waarvoor de kaarten € 7,50 kosten. Tenslotte hebben we ook de statribunes achter voor een bedrag van € 5,00.
Kaartcontrole
De kaarten hebben een kleur die correspondeert met de betreffende tribune. Na de kaartcontrole bij de ingang van het sportpark staan bij de tribunes ook controleurs die de bezoekers eventueel naar de juiste tribune verwijzen. De controleurs hebben een hesje aan in dezelfde kleur als de kaarten voor de betreffende tribune waardoor zij extra makkelijk zijn te herkennen. De kaarten en stoelen zijn niet genummerd. Men kan vrij plaatsnemen op de tribune waarvoor een kaartje is gekocht.
Parkeren
Het complex van VV Katwijk heeft een gratis parkeerterrein. Hoewel behoorlijk van formaat adviseren we iedereen die met de fiets kan komen dit ook te doen.
Verzorging
De verzorging tijdens de taptoe is geheel in handen van de voetbalclub VV Katwijk. Zij hebben hun kantine opengesteld en hebben daarnaast buiten voorzieningen voor snacks en drinken geregeld. Er mogen géén eigen meegebrachte consumpties op het terrein worden genuttigd.