Beste oud-leden, beste “Ouwe Hap”-pers,

Wat een succes was het op de Try Out op 9 juli jl. Als Ouwe Hap met een kleine 40 man hebben wij kunnen mee marcheren tussen de muzikanten van alle drie orkesten van onze prachtige vereniging. Wij hebben daar veel positieve reacties op mogen ontvangen en ook suggesties voor het vasthouden van de Ouwe Hap als groep. Wij hebben onze gedachten daarover laten gaan en komen met het volgende idee:

Een concert van het Ouwe Hap reünieorkest tijdens het 90-jarig bestaan van K&G

Wij zijn op zoek naar de “ouwe hap” K&G-ers die met een EIGEN instrument  plaats willen nemen in het (“ouwe hap” reünieorkest). Heb jij bij junioren, senioren, Stageband of derde orkest gezeten van K&G, of speel je nu nog ergens anders, meld je dan aan via bijgaand formulier.

Het idee in het kort:

Wij gaan met de Ouwe Hap die zich aanmeldt van januari t/m juni 2018 en van eind september t/m half november 2018 op de laatste vrijdagavond van de maand repeteren van 20.15 – 22.00 uur, met als doel om dan eind november 2018 (waarschijnlijk zaterdagmiddag 24-11-18) samen met K&G 3 een concert  te houden in ons clubgebouw.

Het concert zal dan gaan om ongeveer 20 tot 25 minuten muziek uit de jaren ’80/’90. Om goed voor de dag te komen (als wij iets doen willen het immers altijd wel GOED doen), denken wij zeker de repetitietijd/duur wel nodig te hebben. Ook zal het repeteren onder leiding van een goede instructeur gebeuren. Met oud-leden die ver weg wonen en toch mee willen doen kunnen wij wellicht afspraken maken dat we de muziek toesturen en meer zelfstudie wordt verricht.

De bewuste zaterdag, waarvan de datum nu nog onder voorbehoud is, zal niet alleen uit het concert bestaan, maar gaat er dan globaal als volgt uitzien:

In de ochtend een generale repetitie met K&G 3, vervolgens een gezamenlijke lunch en dan in de middag het concert. Daarna lekker napraten en borrelen met aansluitend gezamenlijk eten (chinees buffet of iets dergelijks). Voor de lunch en het eten inclusief een aantal consumpties denken wij op dit moment aan een eigen bijdrage van ca. € 15,-.

Wij hopen dat het een onvergetelijke middag /avond wordt vol met herinneringen van vroeger en dat het reünie-orkest echt van de grond komt. Vergeet het nieuws niet te delen met andere oud-leden waarmee jullie nog contact hebben, maar van wie wij wellicht niet de gegevens van hebben.

Voor vragen kunnen jullie  terecht op: ouwehap.keng@gmail.com.

Met vriendelijke groet, Ouwe Hap reünie-orkest

Ton Chaudron en Vincent Holverda.