Op maandag 24 september jl. is – na een kort ziekbed – erelid en muzikant bij K&G 3, Henk Koelewijn overleden. Henk vierde twee dagen voor zijn overlijden zijn 74ste verjaardag.

Henk werd op 14 maart 1954 lid van K&G en was nog steeds actief muzikant bij K&G 3. Hij is begonnen op pijperfluit en ging later over op slagwerk (grote trom). In de jaren ’70 was hij nog enkele jaren tamboer-maître. In de jaren ’80 stapte hij over op baritonsax en deed dat achtereenvolgens bij de S&MB, de Stageband en K&G 3.

Hij was meerdere jaren HO (Hoofd Officier) in het K&G kamp, is vele jaren bestuurslid materiaal geweest en heeft jarenlang onderdeel uitgemaakt van de materiaalploeg.

Bij zijn 50-jarig lidmaatschap in 2004 werd Henk benoemd tot erelid van K&G.

Een groot K&G’er is niet meer. We zullen Henk met zijn markante grote snor gaan missen.

We wensen zijn twee dochters, schoonzoons, kleinkinderen en overige familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Henk is overgebracht naar uitvaartverzorging Janson&Bolland, Levendaal 103 te Leiden, alwaar gelegenheid is tot afscheid nemen en condoleren op donderdag 27 september van 19.00 tot 20.00 uur. 

De crematieplechtigheid zal vrijdag 28 september om 17.30 uur plaatsvinden in de Jan Steen aula van crematorium Rhijnhof, Laan te Rhijnhof 4 te Leiden.