K&G viert 90-jarig jubileum met concert

K&G bestaat 90 jaar. Het mondorgelclubje van weleer is uitgegroeid tot een muziekvereniging van wereldformaat. Sinds de oprichting staan professionaliteit, het streven naar perfectie en het bereiken van het hoogst haalbare hoog in het vaandel. Deze uitgangspunten zijn nog steeds de basis voor ongekende nationale- en internationale successen die de afgelopen 9 decennia zijn behaald. Ook na 90 jaar is Kunst & Genoegen met alle orkesten, een graag geziene gast op taptoes, parades en evenementen en  nog steeds springlevend en vol ambities.

Als eerste activiteit ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan organiseert K&G een groots jubileumconcert.

Wanneer: zaterdag 9 maart 2019       

Hoe laat: vanaf 19:30 uur (zaal open vanaf 18:30 uur)                  

Waar: Zalen A4 – Power City Church, Elisabethhof 5, 2353 EW in Leiderdorp               

Wat kost het: Toegangskaarten à € 15,– per stuk (kinderen t/m 12 jaar € 10,–) zijn te bestellen via Eventbrite. Let op, de prijzen zijn excl. administratie- en reserveringskosten.

Donateurs krijgen per brief een speciale code toegestuurd waarmee een gratis kaart besteld kan worden. Ook niet spelende leden komen in aanmerking voor een gratis kaart. Zij worden per email geinformeerd.

Hoe kom ik aan kaarten: Ga naar Eventbrite en klik op “tickets”. Vul uw gegevens in en print het toegangsbewijs. Uitsluitend met dit bewijs heeft u toegang tot ons concert.

Let op! In tegenstelling tot wat op de tickets staat zijn ze geldig voor alle zitplaatsen in de zaal.

 

Aandacht voor Stichting ALS

Van iedere toegangskaart doneert K&G  € 2,50 aan Stichting ALS. Eén van de doelen van deze stichting is het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van en mogelijkheden ter voorkoming, genezing en toekomstige behandeling van ALS.

Tijdens dit jubileumconcert staan optredens op het programma van de S&MB K&G, Jong K&G en K&G 3 (m.m.v. zangeres Marnie Baumer). Vol trots presenteert de Show- en Marchingband de muziek van hun allernieuwste show die binnenkort in première gaat. Nieuw in de K&G-familie is het Reünie-orkest dat speciaal ter gelegenheid van dit jubileum is opgericht. Muzikanten van weleer spelen muziek van weleer. Deze avond treden zij voor het eerst voor het voetlicht.

Kortom: een geweldige muzikale avond die u niet mag missen!