De mannen hard aan het werk in de studio
Na de uitzendingen ging het werk gewoon door
Rik Boelee was de speciale gast op zaterdag 24 augustus
Koen, Sebastiaan en Martin hadden het prima naar hun zin

Van 17 t/m 24 augustus jl. waren voor de ouders van de kampers en de leden van K&G de verrichtingen in het kamp te volgen via keng-kampradio, een initiatief van enkele K&G-leden die zelf ook jarenlang deelnamen aan het K&G-kamp. Vanuit de Joop Peters zaal in ons clubgebouw verzorgden Martin van Goozen, Koen Kooreman en Sebastiaan Landwaart vanuit een professionele studio iedere avond tussen 20.00 en 21.00 uur een live programma met nieuws, interviews, een kwis en veel muziek.

Ook waren Martijn Boom en Michael Moraal als razende reporters aanwezig om oud-stafleden op locatie te interviewen. In de studio was er iedere avond een speciale gast aanwezig die in het verleden iets te maken heeft gehad met het K&G-kamp. Zo kwamen o.a. Rik Boelee (horde, staflid en 25 jaar HO – HoofdOfficier), Richard Reijken (horde en KampCommandant), René Leckie (horde en staflid), Hans Landwaart (horde en staflid) en Bram Truijers (horde en staflid) aan het woord en zij wisten allemaal leuke anekdotes te vertellen over hun kamptijd.

De razende reporters spraken met leden die geholpen hadden met het op- en afbouwen (Joop de Boer, Dennis v.d. Broek en Fred Rolfes) van het kamp en oud stafleden (o.a. René Truijers en Wietze Trippenzee). Er waren rechtstreekse verbindingen met het K&G-kamp en werden interviews gehouden met kampers, tentchefs en stafleden.

Iedere dag zijn er rond de 50 verbindingen gemaakt met de website dus luisterden er zo’n 100 tot 150 mensen naar de uitzendingen. Een geslaagd experiment wat zeker een vervolg gaat krijgen.

Namens de kampers en alle luisteraars willen we Martin, Koen, Sebastiaan, Micael en Martijn bedanken voor dit mooie initiatief! Top gedaan!

 

P.S. uitzending(en) gemist? Via de website keng-kampradio.nl kunt u de uitzendingen terugluisteren.