De feestmaand december komt er weer aan en dus voor K&G 3 reden om Kerstmuziek op de lessenaar te zetten. De komende weken kunt u K&G 3 tweemaal in Leiden zien en horen. Eerst in het begin van de maand tijdens de Military X-Mass Tattoo in de ECC hal (Holiday-Inn) en later in de maand tijdens de Santa Run in het van der Werfpark.

Op zaterdag 8 december a.s. speelt K&G 3 zowel ’s middags als ’s avonds tijdens de Kersttaptoe in de ECC hal. Een mooie taptoe die al enkele jaren georganiseerd wordt door oud-lid Simon Dubbelaar. De evenementenhal wordt weer omgebouwd tot een groot Kersttheater waar K&G 3 diverse optredens verzorgt, zowel in het voorprogramma, tijdens de pauze en de show. Vanaf het balkon in de hal speelt K&G 3 nummers uit eigen repertoire, zal het mezzo-sopraan Emma Brown en zangeres Gerlinde Vliegenthart begeleiden.

Trailer X-Mass Tattoo 2018

De taptoe staat in het teken van het einde van de 1e Wereldoorlog (100 jaar geleden) en naast K&G 3 treden op The Band of Liberation, de Rijnmondband, S&MB Amigo, Pegasus Pipes and Drums en Corps and Drums Cheshire Police (Eng.). Verder is er een Dickens-orkest, Indonesische dansers, violist Pouya en zangeres Emma Brown.

Kaarten voor de taptoe zijn te bestellen via Marchingband Management waarbij parkeren en twee consumpties bij de prijs inbegrepen zijn.

Op vrijdagavond 21 december a.s. speelt K&G 3, tussen 18.00 en 19.00 uur, in het van der Werfpark tijdens de Rotary Santa Run, een tocht door de binnenstad van Leiden voor het goede doel waarbij de (1000) deelnemers verkleed zijn als Kerstman. Samen met zangeres Marnie Baumer zal K&G 3 een uur lang Kerstmuziek laten horen bij het standbeeld van burgemeester Van der Werf. Een feest dus om naar te kijken en te luisteren.

We zien u graag in december.