Eindelijk is het dan zover,

K&G 3 en de Rijnmondband 3 (RMB 3) geven zondag 26 september a.s. een concert in het Ankerpark in Leiden. Na vele maanden niets doen of in beperkte samenstelling repeteren mag er eindelijk weer opgetreden worden. Van 14.00 tot 16.00 uur brengen de twee orkesten een gevarieerd programma met bekende en minder bekende nummers.

Sinds 28 maart 1996 is de Rijnmondband 3, ook wel RMB3 genoemd, een niet meer weg te denken onderdeel van de Rijnmondband uit Schiedam. De RMB3, het podiumorkest van deze vooruitstrevende vereniging, telt zo’n 30 enthousiaste muzikanten waarvan de meeste hun sporen al verdiend hebben bij de Show- and  Marchingband.

K&G 3 is het bekende podium-orkest van onze vereniging die momenteel uit 44 leden bestaat. Er is de afgelopen weken gerepeteerd en diverse nieuwe muziek is op de lessenaar terecht gekomen. Deze middag zal K&G 3 o.a. een Duitse Medley, ABBA Gold en Hey Jude ten gehore brengen.

We hopen uiteraard op veel publiek!

  • Toegang is voor iedereen gratis.
  • Er zijn maar een paar stoelen beschikbaar voor oudere bezoekers dus neem, indien nodig, zelf ook iets mee om op te zitten.
  • Vanwege de Coronaregels is 1,5 meter afstand het advies.
  • Drank wordt geschonken en verkocht in ECO glazen waar 1 euro statiegeld op zit.
  • Er kan alleen contant betaald worden, er is geen pin mogelijkheid.
  • Het Ankerpark ligt aan de Singelparkroute, een mooie wandelroute langs de singels van Leiden. Wat is er niet mooier dan een wandeling door Leiden af te sluiten met een gratis concert.

 

RMB 3
K&G 3