K&G 3 met burgemeester van der werf en zijn zangeressen
Theehuis De Leidse Hout
Minikoraal op de Garenmarkt
Kersttaptoe Leiden

Eindelijk is het dan zover. We gaan met K&G 3 weer optreden en dat is voor het eerst sinds 18 februari jl toen we ons concert gaven in het clubgebouw van K&G. Zeven maanden hebben we er op moeten wachten maar nu gaat het toch echt weer gebeuren.

We beginnen op vrijdag 2 oktober a.s. met een optreden op de Garenmarkt tijdens het Minikoraal. Als de corona-maatregelen geen roet in het eten gooien wordt het Minikoraal weer als vanouds op de Garenmarkt gehouden. Veertig basisscholen hebben zich aangemeld voor dit liedjesspektakel wat natuurlijk weer onder leiding staat van burgemeester van der Werf. Dit optreden is alleen toegankelijk voor de kinderen en begeleidende leraren. Mocht het tocht niet lukken om dit buiten te doen dan zal het evenement zonder toeschouwers plaatsvinden in de Stadsgehoorzaal en via een live-stream naar de scholen gestuurd worden.

Op zondag 4 oktober a.s. bent u van harte welkom in het Leidse Hout. In het kader van de Waterlelie-concerten speelt K&G 3 die middag tussen 13.30 en 15.30 uur in het Leidse Hout. De organisatie heeft op 1,5 meter stoelen staan en verder is er in het park plek zat om op veilige afstand naar het concert te luisteren. Het Theehuis De Leidse Hout is dichtbij voor een versnapering en voor de kids is het natuurlijk leuk om even bij het hertenkamp te kijken.

K&G 3 zal tweemaal 45 minuten optreden en brengt naast de bekende nummers ook enkele nieuwe nummers die nog niet eerder te horen zijn geweest. De 47 muzikanten van K&G 3 hebben er zin in en gaan er van uit dat u in grote getale de weg naar het Leidse Hout zal vinden.

Verder staat in de agenda nog een optreden gepland in december, de Kersttaptoe in het ECC. Als dit doorgaat zullen zowel K&G 3 als Jong K&G en de S&MB deelnemen aan deze Kerstshow. Zodra meer bekend is leest u dat via onze sociale media.