Het is jullie niet ontgaan, we zitten momenteel in een gekke tijd. Het Coronavirus is het gesprek van de dag en zorgt ervoor dat wij, als K&G’ers, onze favoriete hobby niet meer kunnen uitoefenen. Op de thuis-studie na, want dat doet iedereen ongetwijfeld trouw. Naast het muziek maken met elkaar, is de gezelligheid aan de bar een groot gemis. Het vaste momentje in de week waarop we gezellig bijpraten over de zinnige dingen, maar misschien nog wel vaker over de onzinnige dingen. Was er toch maar een manier om de gezelligheid zoals we die allemaal kennen, op een vast moment, naar de (familie en vrienden van) leden te krijgen. Waarin veel wordt gelachen en je ook op de hoogte blijft van het reilen zeilen binnen onze mooie vereniging……

Juistem! Dat is er natuurlijk gewoon, Radio! Vorig jaar heeft het K&G Kamp Radio Team, een week lang het verloop gevolgd van ons jeugdkamp. Waardoor het thuisfront wat mee kon krijgen van de leuke kampweek. En in deze gekke tijd, waarin we elkaar niet tot nauwelijks zien, wordt dat radioformat in een ‘Corona’ Jasje gestoken. Het stof wordt een paar maanden eerder van de studio geblazen en Kamp Radio zal daardoor eerder worden opgetuigd. Vanaf vrijdag 10 april is er:

Elke vrijdag avond van 20:00 uur tot 22:00 uur K&G Kamp Radio!!!!

Door het Corona tijdperk gaan er helaas een aantal dingen anders dan vorig jaar. Er is nu nog geen kamp (we gaan er nu nog vanuit dat het kamp dit jaar gewoon doorgaat) en het Clubgebouw is helaas niet open voor gezelligheid aan de bar. En ook in de studio gaat het allemaal net iets anders. De DJ’s zitten verder uit elkaar, worden afgescheiden door plexiglas, ontvangen helaas geen gasten, niesen in de ellenboog en wassen hun handen net iets vaker. Verder blijft alles zoals je van Kamp Radio gewend bent, een gezellige radio-uitzending met veel muziek, telefoontjes met leden, spel-elementen en bovenal: het vertrouwde K&G sfeertje.

De uitzending start om 20:00 uur, voorafgaand aan de uitzending start om 19:45 een audiostream om de verbinding te controleren. Mocht je een uitzending gemist hebben of deze vaker terug willen luisteren om je thuiswerkdag op te leuken, dan kan dat natuurlijk! De uitzendingen worden opgenomen en zullen na afloop beschikbaar worden gesteld op de website van Kamp Radio. Check daarvoor, en voor de andere laatste updates, onze website: www.keng-kampradio.nl en Instagram: instagram.com/keng_kamp_radio.

Het Kamp Radio Team hebben er heel veel zin in en ze hopen jullie in grote getale te mogen ‘ontvangen’ in uitzending! Tot vrijdag, waar wij in ieder geval proosten op de gezondheid met een Corona in de hand!