We zouden het bijna vergeten: de nieuwe bestickering van de materiaalwagen. Bijna een jaar geleden is dit project opgepakt door Willem Bakker (penningmeester) en Jan Mosselman (communicatie). De vorige uitstraling was gedateerd en niet meer actueel; tijd voor iets nieuws. Dat viel niet mee want heel veel ideeën zijn de revue gepasseerd. Een ding was duidelijk: het nieuwe ontwerp moest alle orkesten vertegenwoordigen. Na heel wat overleg en afkeuringen is er uiteindelijk gekozen voor een ontwerp van onze huisfotograaf Jordy Kortekaas.

In het nieuwe ontwerp is het K&G-logo dominant aanwezig. De SMB wordt vertegenwoordigd door een close-up foto van de mace, met tamboermaitre Kevin van Egmond op de achtergrond. Naast deze foto een close-up van een altsax van K&G 3 en daarnaast nogmaals een close-up van een trommel van Jong K&G. Door de foto loopt een witte banner waarop de namen van de orkesten zijn vermeld. Op de beide portieren van de cabine is het K&G-logo geplaatst inclusief het adres van onze website.

Om kosten te sparen hebben Koos Maaskant en Ben Horsman (beide actief in de bouw- en onderhoudsploeg) de oude stickers verwijderd en zijn beschadigingen aan de bak gerepareerd. Nadat de nieuwe stickers waren bevestigd hebben beide mannen de cabine nog eens flink opgepoetst en staat de materiaalwagen er weer als nieuw bij. Met het nieuwe ontwerp kunnen we voorlopig weer vooruit en weer vele kilometers toeren door Europa. De SMB had in februari de primeur toen de wagen het kostbare instrumentarium en uniformen vervoerde naar een optreden in Frankrijk. Een feestelijke presentatie aan onze sponsoren zat nog in het verschiet, maar de coronapandemie gooide roet in het eten. Wie weet kunnen we later dit jaar nog iets organiseren!