Op zaterdagavond 18 januari a.s. organiseert K&G 3 een Nieuwjaarsconcert in het clubgebouw. Naast K&G 3 zijn er optredens van onze Katwijkse muziekvrienden DVS on Stage, musicalgezelschap Otis en Brassband The Brassholes.

De avond wordt geopend door DVS waarna na de pauze K&G 3 en Otis het muzikale gedeelte verder voortzetten. Na het concert is er een after-party met een muzikale bijdrage van The Brassholes.

De toegang is gratis, het gebouw is open vanaf 19.00 uur en tijdens het concert is de bar geopend.

DVS on Stage

DVS on Stage (voorheen Big Band Plus) heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround orkest met een geheel eigen stijl en identiteit. Het orkest kenmerkt zich door enthousiasme en ambitie en beheerst een breed repertoire wat bestaat uit een mengeling van pop-, jazz-, musical- en eigentijdse muziek. De bezetting bestaat uit een koper-, hout- en slagwerksectie. Het orkest bestaat voor een groot deel uit muzikanten die jarenlang hun sporen verdiend hebben in de marchingband DVS. We zijn erg blij dat zij aan deze avond hun muzikale bijdrage leveren!

Musicalgezelschap Otis

Musicalgezelschap Otis is een echte Leidse vereniging. Elke maandag- en donderdagavond repeteert het ensemble van bijna vijftig leden onder leiding van een professionele regisseur, zangcoach, choreograaf en repetitor. Ze delen hun passie voor theater graag met publiek en staan eens in de anderhalf jaar met een grote show in een theater. Met meerdere producties hebben zij in de Leidse Schouwburg gestaan, iets waar ze als Leidse vereniging heel trots op zijn. Daarnaast worden ze regelmatig gevraagd voor optredens in Leiden en omgeving.

De contacten met dit gezelschap zijn enige weken geleden gelegd en bij zowel K&G 3 als bij Otis is enthousiast gereageerd op het idee om eens iets gezamenlijk te gaan doen. De eerste twee maandagen van het nieuwe jaar zullen er repetities plaatsvinden bij K&G 3 en als dat slaagt kunt u op 18 januari a.s. dus de primeur meemaken!

The Brassholes

Na het concert is er een afterparty en daar zal de Brassband The Brassholes optreden. Een groep jonge muzikanten die allen lid zijn van K&G en spelen in de S&MB. Een goed stuk muziek, lekker om naar te luisteren.

K&G 3

K&G 3 zal deze avond samen met musicalgezelschap Otis enkele nummers spelen maar het eigen repertoire komt ook ruim aan bod. De afgelopen weken zijn er diverse nieuwe stukken ingestudeerd en die zullen op deze avond uiteraard te horen zijn. K&G 3 bestaat inmiddels uit 44 leden waarvan een groot deel de afgelopen tientallen jaren bij de S&MB hebben gespeeld. Garantie dus voor een goed stuk muziek!

We zien u graag op 18 januari a.s. verschijnen om samen met de muzikanten een gezellige avond te beleven.

 

DVS on Stage
Musicalgezelschap Otis
The Brassholes