Door het wegvallen van de meeste optredens voor de K&G-orkesten loopt de vereniging heel wat inkomsten mis. Op creatieve wijze wordt geprobeerd iets van dit verlies goed te maken. Zo is de K&G-webshop nieuw leven in geblazen met nieuwe artikelen zoals K&G-hoodies en vesten. Recentelijk zijn daar nog de enige echte K&G-mondkapjes aan toegevoegd die al bijna zijn uitverkocht. Ook de verkoop van de twee nieuwste CD’s van de Show- and Marchingband gaan als warme broodjes over de toonbank en is er nog maar een zeer beperkte voorraad voor verkoop beschikbaar bij medewerkingen.

Aan de stroom van initiatieven wordt er wederom één toegevoegd: op Oudejaarsdag kunt u genieten van de enige echte K&G-oliebollen en oud Hollandse appelflappen. Een enthousiast team onder leiding van Yordi Kluts start in de nacht van 30 op 31 december met het bakken van deze traditionele lekkernij rond Oud en Nieuwjaar. De opbrengsten van deze actie komen geheel ten goede van de vereniging. Uiteraard vergt e.e.a. veel organisatie, maar dat is Yordi en zijn team wel toevertrouwd.

Bestellen kan vanaf 1 december tot en met 23 december uitsluitend via de K&G-webshop. Geef uw bestelling aan ons door en kom op 31 december tussen 09.00 uur en 13.00 uur uw versgebakken bestelling ophalen bij het verenigingsgebouw van K&G. Indien u door hoge leeftijd, of het niet mobiel zijn, de bestelling niet zelf af kunt halen brengen wij deze bij u thuis. Geef dit aan bij uw bestelling. Voorwaarde is wel dat u binnen een straal van 5 km rond Leiden woont.