Een kleine grote man is niet meer…..

Peter Reijken 18-05-1947 ┼ 07-11-2017

 

Dinsdagochtend 07-11-2017 bereikte ons het onvermijdelijke, maar zeer droevige bericht dat Lid van Verdienste Peter Reijken is overleden.

Peter was al meer dan 25 jaar lid van K&G en een begrip binnen de vereniging. Als chauffeur van de materiaalwagen was hij bij ieder optreden van alle orkesten binnen de vereniging aanwezig. Ook hand-en- spandiensten binnen en buiten het verenigingsgebouw waren altijd aan Peter besteed. Of het nu ging om het aanbrengen van versieringen voor feesten, helpen bij de diverse verbouwingen door de jaren heen of het traditionele haring en wittebrood op 3 oktober. Peter was er (verkleed en al) bij om zich met al zijn passie voor de vereniging in te zetten.

Peter had eerder dit jaar aangegeven dat hij nu toch écht een keer zou gaan stoppen als materiaalman van K&G. Hij vond zichzelf namelijk te oud worden en had het plan gevat zodoende in de zomer van 2018 af te zwaaien. Echter besloot het lot anders. In september van dit jaar kreeg Peter namelijk te horen dat hij kanker had en hierbij vernam hij recent dat behandeling niet meer mogelijk was.

Met het overlijden van Peter is ons een ‘echte K&G’er’ ontvallen, maar in herinnering leeft onze ‘grote kleine man’ voort. Peter bedankt!

We wensen de familie van Peter heel veel sterkte toe met dit zware verlies namens de gehele vereniging.