Op zaterdag 29 september a.s. vindt op het terrein van Sporting Trigon (Cronesteinkade 19 te Leiden) de Pleintaptoe plaats, het gratis toegankelijke muziekspektakel georganiseerd door de 3 Octobervereeniging. Omdat de Garenmarkt vanwege de bouw van een parkeergarage niet beschikbaar is, wordt voor de tweede maal uitgeweken naar deze locatie.

Als u vroeg een plaats op de tribune heeft gevonden kunt u vanaf 19.00 uur genieten van K&G 3. De 42 muzikanten laten naast oude bekende ook nieuwe werken horen waaronder een Chuck Mangione medley, het nummer “Brass Machine” en een Boney M medley. Genoeg redenen dus om vroegtijdig aanwezig te zijn.

Tijdens de taptoe zijn er optredens van Jong K&G (The Animation Express) en de S&MB K&G (Another Night At The Opera) en van DVS Katwijk, Jong DVS Katwijk, Tamarco Leiderdorp, een slagwerkgroep en de Franciscus Band Leiden (FBL). Een mooi programma dus!

Na dit optreden is K&G 3 op 1 oktober a.s. te horen tijdens het jaarlijkse Minikoraal en zijn Jong K&G en de S&MB K&G te zien en te horen tijdens taptoe-avond op 2 oktober a.s. en tijdens de grote optocht op 3 oktober a.s.

Wij wensen iedereen alvast een goed ontzet!