Beste jongens en meisjes,

Sinterklaas is weer bijna in het land, tijd dus voor K&G om alle (klein)kinderen van K&G’ers en belangstellenden uit te nodigen voor ons Sinterklaasfeest! Ja, je leest het goed alle kinderen, meisjes en jongens, broertjes en zusjes, kinderen en kleinkinderen tot en met 9 jaar zijn van harte welkom.

Wat gaan we doen?

We hebben Sinterklaas en zijn Pietenband uitgenodigd om samen een leuk feestje te gaan bouwen op zaterdag 30 november a.s. van 10:00 uur tot ongeveer 12:00 uur in het clubgebouw van K&G. (O)ma’s en (o)pa’s zijn welkom om te komen kijken, maar als het te druk wordt, zullen we ze vragen om naar de kantine te gaan 😊 De zaal gaat open om 09:45 uur en we vragen een eigen bijdrage van 5 euro.

Enne…hebben jullie een instrument? Neem die dan vooral mee, want we willen natuurlijk wel aan de Sint laten horen, dat wij muziek maken heel erg leuk vinden!!! 

Aanmelden?

Wil jij komen? Gezellig!!! We vinden het fijn als je voor 23 november een mailtje wil sturen naar jac.kengleiden@gmail.com met jouw naam en je leeftijd. Ben je zelf geen lid, zet er dan even bij van welk K&G lid jij familie bent. Wil je nog iets kwijt aan de Sint, schrijf dat er dan meteen bij. Misschien word jij dan wel even op schoot bij de Sint gevraagd! Spannend! Heb je geen zin om te mailen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Deze mogen bij de bar in ons clubgebouw voor 23 november a.s. ingeleverd worden.

Hartelijke groeten,

JeugdActiviteitenCommissie (JAC)

Brigitte Verdonk & Niels van Rheenen

Aanmeldformulier Sinterklaasfeest K&G 2019