Kom K&G aanmoedigen tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade!

Zondag 30 juli a.s. wordt voor de Show- & Marchingband K&G een gedenkwaardige dag! De Show- & Marchingband kan op 30 juli a.s. voor de zevende keer de WMC titel op de mars en op de show behalen.

Supportersreis

Om de senioren van K&G aan te moedige organiseert K&G op die dag een supportersreis naar het Parkstad Stadion in Kerkrade. Hieronder staan diverse arrangementen:

  • Busreis incl. toegangskaart Zuidtribune (achter) € 52,50
  • Busreis incl. toegangskaart Zuidtribune (achter) kind < 12 jaar € 32,50
  • Toegangskaart Zuidtribune (achter) € 25,=
  • Toegangskaart Zuidtribune (achter) kind < 12 jaar € 5,=
  • Alleen busreis € 27,50

Wilt u gebruik maken van een van bovenstaande arrangementen, dan kunt u zelf uw kaarten bestellen via ticketscript.nl (deze kunt u vinden op K&G/WMC2017)

Tickets zullen niet worden opgestuurd maar kunnen uitsluitend afgehaald worden op woensdag 12, maandag 17 en woensdag 19 juli 2017 tussen 19.00 en 20.00 uur in de J.C. de Rijpstraat 29 in Leiden!!!

Let op! Het e-ticket is niet het toegangsbewijs voor het stadion.

WMC Kerkrade

Het WMC in Kerkrade is hét wereld topevenement voor blaasmuziek. Orkesten uit binnen- en buitenland strijden in het Parkstad Limburg Stadion (thuisplaats van Eredivisieclub Roda JC) elke vier jaar voor de hoogst haalbare titel. De kwaliteit, het spektakel en de passie van internationale muzikanten maken dit evenement elke vier jaar tot een unieke beleving. De Show- & Marchingband van Kunst & Genoegen heeft sinds 1962 meermalen deelgenomen aan het WMC en wisten daarbij diverse titels en vaandels te winnen. Geef u snel op voor de supportersreis en kom K&G op 30 juli aanmoedigen!