Zowel qua muziek als exercitie is er door Jong K&G de afgelopen periode keihard gewerkt aan een nieuwe show. Op dinsdagavond 26 april is de try-out van het nieuwste showproduct met de naam ‘Hero’s’ van het jongste orkest van onze vereniging. Uniek is dat de muziek voor deze nieuwe show is aangedragen door de leden van Jong K&G zélf. De show bevat nummers van o.a. Afro Jack, Bruno mars, Pink en Bastille. Alles verweven in een energieke medley en bijpassende choreografie.

Plaats van handeling is de IJsbaan Zoeterwoude aan de Nieuwe Weg 2381 NW Zoeterwoude.

Graag nodigen wij alle leden, ouders, donateurs, Vrienden van K&G en fans uit om hierbij aanwezig te zijn zodat het ook voor Jong K&G een échte try-out wordt. Vanaf 19:00 uur wordt er voor de laatste keer nog gerepeteerd, en om 20:00 uur vindt de officiële presentatie plaats. Aan een drankje zal het de bezoekers niet ontbreken want het kantineteam, onder leiding van Fred Rolfes, is ook aanwezig en ter plekke kan er met pin worden betaald. Van harte aanbevolen!

De premiere van de nieuwe show Hero’s zal plaatsvinden op de taptoe in Katwijk op 27 april.

Leuk om te weten is dat de junioren de show deze avond niet in het uniform zullen lopen maar in de nieuwe baseball jacks, deze zullen ze dragen naast het uniform.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)