Tijdens de algemene ledenvergadering van 12 april jl. zijn er twee nieuwe bestuursleden benoemd, te weten; René Truijers (voorzitter) en Sander de Zee (secretaris). Hieronder stellen wij ze aan u voor.

Voorzitter René Truijers

René Truijers
Is 58 jaar oud en werkzaam als Trafficmanager in de storings-meldpost van netwerkbedrijf Liander, is getrouwd met Lucinda en vader van dochter Noa en zoon Axel. Hij is sinds 1 januari 1970 lid van K&G. Begonnen bij Jong K&G op pijperfluit en in 1974 overgestapt op trommel. Ook was hij enkele jaren tambour-maître. In 1978 maakte hij de overstap naar de S&MB op slagwerk en vanaf 1982 speelt hij bariton. Sinds 2010 speelt hij bij K&G 3, waar hij ook de afgelopen 8 jaar samen met Tjeerd Haasbroek in de leiding zat.

Naast muziek maken bij K&G zat hij o.a. ook ca. 25 jaar bij blaaskapel ‘De Gespleten Klomp’, ging als kamper, tentchef en staflid vele jaren mee met de kampen van K&G en zat van 1995 tot 2002 in het bestuur voor de S&MB.

 

Sander de Zee
Is werkzaam als manager digital construction bij Dura Vermeer en heeft een relatie met Stephanie waarmee hij twee dochters heeft, Elise (4) en Esther (2). Hij is sinds 1997 lid van K&G en heeft vanaf zijn opleiding tot heden altijd bariton gespeeld. Sinds 2019 doet hij dat bij K&G 3. Naast muziek maken was hij ook betrokken bij andere activiteiten binnen de vereniging, waaronder een bestuursfunctie voor de S&MB.

Beide nieuwe bestuursleden worden in één van de volgende uitgaves van de K&G-Klanken uitgebreider aan u voorgesteld.

Secretaris Sander de Zee