1972 - Rein Punselie midden achterin tijdens een LP opname
1974 - Rein Punselie tijdens een optreden in Medemblik als leider van Jong K&G

Begin maart is oudlid Rein Punselie overleden. Rein was eind jaren 60, begin jaren 70, lid van K&G en speelde ventieltrombone, was enige tijd bestuurslid, ging vaak mee als staflid tijdens de K&G kampen en deed enkele jaren samen met Arthur de Koning de juniorenleiding.

Op foto’s links zie je Rein tijdens een LP opname in 1972 (geheel achterin in het midden) en bij Jong K&G als juniorenleider in het orkest tijdens een optreden in Medemblik in 1974.

We wensen de familie van Rein heel veel sterkte toe.

Afgelopen week is op 58-jarige leeftijd Arco Ipenburg overleden. Arco was eind jaren 70, begin jaren 80, tamboer bij Jong K&G en later bij de S&MB. Nadat hij gestopt was als muzikant heeft hij zich nog jaren als vrijwilliger voor K&G ingezet, o.a. achter de bar en in de evenementencommissie.

Bij feesten en partijen was hij altijd wel één van de gangmakers. Eind 2012, na een bestuurscrisis, is Arco één van de vijf leden die een ad-Interim bestuur vormen om de vereniging draaiende te houden. 

Vanaf deze plek willen wij de familie condoleren en heel veel sterkte toewensen.

Op verzoek van de familie:

Arco is thuis opgebaard. Wij zullen in familiekring afscheid van hem nemen.

De plechtigheid voorafgaand aan de crematie zal plaatsvinden op vrijdag 7 april om 13.45 uur in de Jan Steen aula van crematorium Rhijnhof, Laan te Rhijnhof 4 in Leiden.

Wij verzoeken u om uiterlijk 13.00 uur aanwezig te zijn om Arco te ontvangen met een erehaag op het terrein van het crematorium. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangstkamer van het crematorium.

Arco Ypenburg
Arco, derde tamboer van rechts, tijdens een concert in 1981
Arco, voorste rij tweede van links, tijdens een blaaskapellenmiddag in 2001
Arco, vijfde van rechts tegen het hek, tijdens een optreden in 1979