Donateurs

Zonder kan een vereniging niet

Vindt u K&G ook zo’n mooie vereniging en kijkt en luistert u altijd met plezier naar de shows en de muziek? Dan begrijpt u ook dat hier veel oefening aan vooraf gaat. De jeugdleden worden opgeleid door professionele docenten en de orkesten staan onder leiding van ervaren instructeurs, waarvan enkele beroepsmuzikant zijn. Dit alles gebeurt in een schitterend clubgebouw en met optredens worden de dure uniformen en instrumenten vervoerd in een mooie materiaalwagen.

U begrijpt het al… dit kost veel, heel veel geld. Natuurlijk krijgt de vereniging geld binnen via o.a. contributie, optredens en de kantine, maar ook via de bijdragen van onze donateurs/Vrienden van K&G.

Wilt u ons ook steunen? Voor een minimaal bedrag van € 25,00 per jaar (automatische betaling) bent u al donateur van onze mooie vereniging. Meldt u zich aan via bijgaand invulformulier! (uitprinten, invullen en opsturen s,v.p.) Wilt u meer dan € 25,00 per jaar doneren? Kras dan het bedrag door en geef aan voor welk bedrag u donateur wilt worden. Alvast bedankt voor uw steun!

Voor een bedrag van € 50,00 per jaar (automatische incasso) bent u “Vriend van K&G” en steunt u K&G op weg naar het 100-jarig bestaan. Ook voor dit bedrag wordt u verzocht bijgaand formulier uit te printen, in te vullen en op te sturen naar K&G. Alvast bedankt voor uw steun!