Donateurs

Zonder kan een vereniging niet

Vindt u K&G ook zo’n mooie vereniging en kijkt en luistert u altijd met plezier naar de shows en de muziek? Dan begrijpt u ook dat hier veel oefening aan vooraf gaat. De jeugdleden worden opgeleid door professionele docenten en de orkesten staan onder leiding van ervaren instructeurs, waarvan enkele beroepsmuzikant zijn. Dit alles gebeurt in een schitterend clubgebouw en met optredens worden de dure uniformen en instrumenten vervoerd in een mooie materiaalwagen.

U begrijpt het al… dit kost veel, heel veel geld. Natuurlijk krijgt de vereniging geld binnen via o.a. contributie, optredens en de kantine, maar ook via de bijdragen van onze donateurs.

Wilt u ons ook steunen? Door een minimaal bedrag van € 25,00 per jaar over te maken op IBAN-nummer NL30ABNA0886682452 bent u al donateur van onze mooie vereniging. Meldt u zich aan via onderstaand invulformulier! Wilt u meer dan € 25,00 per jaar doneren, dan kan dit natuurlijk, u kunt dit ook op het formulier aangeven. Kiest u niet voor een automatische incasso, maar maakt u de donatie zelf over, dan verzoeken wij u vriendelijk dit voor eind mei van ieder jaar te doen. Alvast bedankt voor uw steun!