Sponsorpagina

Welke bedrijven sponsoren K&G en hoe kunt u K&G ondersteunen

Op deze pagina vindt u de sponsoren die K&G financieel of met bepaalde diensten ondersteunen. U vindt hier ook een aantal mogelijkheden om K&G financieel te steunen, sommige in de vorm van een loterij en andere in de vorm van een kleine bijdrage waar u zelf niets van merkt.

Alle vormen van financiële ondersteuning zijn van harte welkom en om meer bronnen aan te boren zijn enkele enthousiaste leden van K&G aan het kijken naar de mogelijkheden om onderstaande uit te breiden. Zodra er meer mogelijkheden zijn laten wij u dat via deze website weten.

Mocht u interesse hebben om K&G te sponsoren of u weet een bedrijf wat eventueel als sponsor wil optreden, neem dan even contact op via onze penningmeester via email penningmeester@keng-leiden.nl

Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun steun!

 

 

 

Koninklijke Beuk is de vaste vervoerder van onze orkesten. De professionele chauffeurs brengen onze muzikanten veilig en in luxe touringcars naar alle optredens in binnen- en buitenland.

Onze tevreden klantenkring vormt het bewijs dat u bij ons verzekerd bent van vakmanschap, persoonlijke service en een goede nazorg. En dat alles tegen betaalbare vaste prijzen! Al 100 jaar!

De specialist voor uw woon- en modeaccessoires, cadeau en gebruiksartikelen.

Bent u op zoek naar iets speciaals in de vorm van een muziekinstrument of een voertuig dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij hebben een groot aanbod van cadeaus en gadgets.

Vriendenloterij

Bij de Vriendenloterij steunt u K&G door met één of meerdere loten te spelen. Bij het inschrijven geeft u aan dat u K&G wilt steunen waarna bij iedere speelronde een klein bedrag naar K&G gaat. Hoe meer mensen meespelen hoe groter de bijdrage die naar K&G toe gaat.

Vriendenloterij

Sponsorkliks

Sponsorkliks

Koopt u wel eens artikelen via een webwinkel of bestelt u wel eens eten via b.v. Thuisbezorgd.nl? Indien u dit vanaf nu doet via Sponsorklik gaat bij iedere bestelling een klein bedrag naar K&G. Webwinkels en bedrijven die meedoen zijn o.a. Bol.com, C&A, Wehkamp, Thuisbezorgd.nl, KLM, Intertoys, New York Pizza, Coolblue en Zalando.

Het is heel simpel, u gaat via bijgaande link naar de website van Sponsorklik en geeft aan dat u K&G wil sponsoren (kan zijn dat u al direct op de juiste pagina terecht komt). Daarna gaat u naar de webwinkel waar u uw bestelling wilt plaatsen en de rest regelt zich vanzelf. U maakt geen extra kosten en K&G is weer een klein bedragje rijker.

Sponsorkliks