Sponsorpagina

Welke bedrijven sponsoren K&G en hoe kunt u K&G ondersteunen

Op deze pagina vindt u de sponsoren die K&G financieel of met bepaalde diensten ondersteunen. U vindt hier ook een aantal mogelijkheden om K&G financieel te steunen, sommige in de vorm van een loterij en andere in de vorm van een kleine bijdrage waar u zelf niets van merkt.

Alle vormen van financiële ondersteuning zijn van harte welkom en om meer bronnen aan te boren zijn enkele enthousiaste leden van K&G aan het kijken naar de mogelijkheden om onderstaande uit te breiden. Zodra er meer mogelijkheden zijn laten wij u dat via deze website weten.

Mocht u interesse hebben om K&G te sponsoren of u weet een bedrijf wat eventueel als sponsor wil optreden, neem dan even contact op via onze penningmeester via email penningmeester@keng-leiden.nl

Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun steun!

 

 

 

Koninklijke Beuk is de vaste vervoerder van onze orkesten. De professionele chauffeurs brengen onze muzikanten veilig en in luxe touringcars naar alle optredens in binnen- en buitenland.

Onze tevreden klantenkring vormt het bewijs dat u bij ons verzekerd bent van vakmanschap, persoonlijke service en een goede nazorg. En dat alles tegen betaalbare vaste prijzen! Al 100 jaar!

De specialist voor uw woon- en modeaccessoires, cadeau en gebruiksartikelen.

Bent u op zoek naar iets speciaals in de vorm van een muziekinstrument of een voertuig dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij hebben een groot aanbod van cadeaus en gadgets.

De mooiste wand- en vloertegels van Rotterdam en Leiden…

Of u nu op zoek bent naar nieuwe vloertegels, wandtegels of een houten vloer, bij Lingen Keramiek bent u aan het juiste adres. In onze showrooms in Leiden en Capelle aan de IJssel aan de rand van Rotterdam vindt u een ruim assortiment van kwaliteitsproducten. Hier vindt u ongetwijfeld de vloer of wandbekleding die u zoekt, wat uw woonstijl ook is. Wanneer komt u bij ons langs? Onze adviseurs staan voor u klaar.

Lingen Keramiek Leiden
Rooseveltstraat 6
2321BM Leiden
071 579 43 55

In de leukste en grootste winkelstraat van Leiden, Haarlemmerstraat 1, vind je dit chocoladeparadijs. Hier staan wij vanaf ’s ochtends tot ’s avonds voor je klaar met een lekker croissantje en een goeie kop koffie of een heerlijke salade of rijk belegd broodje als lunch. Je bent ook van harte welkom voor één van onze taartjes, zoals bijvoorbeeld onze beroemde Killer Browniesmeuïge cheesecake of heerlijke glutenvrije ginger role.

Reserveren voor een High Tea of High Choc? Bel 071-204 84 78 of mail naar Leiden@chcocompany.com

Vriendenloterij

Bij de Vriendenloterij steunt u K&G door met één of meerdere loten te spelen. Bij het inschrijven geeft u aan dat u K&G wilt steunen waarna bij iedere speelronde een klein bedrag naar K&G gaat. Hoe meer mensen meespelen hoe groter de bijdrage die naar K&G toe gaat.

Vriendenloterij

Sponsorkliks

Sponsorkliks

Koopt u wel eens artikelen via een webwinkel of bestelt u wel eens eten via b.v. Thuisbezorgd.nl? Indien u dit vanaf nu doet via Sponsorklik gaat bij iedere bestelling een klein bedrag naar K&G. Webwinkels en bedrijven die meedoen zijn o.a. Bol.com, C&A, Wehkamp, Thuisbezorgd.nl, KLM, Intertoys, New York Pizza, Coolblue en Zalando.

Het is heel simpel, u gaat via bijgaande link naar de website van Sponsorklik en geeft aan dat u K&G wil sponsoren (kan zijn dat u al direct op de juiste pagina terecht komt). Daarna gaat u naar de webwinkel waar u uw bestelling wilt plaatsen en de rest regelt zich vanzelf. U maakt geen extra kosten en K&G is weer een klein bedragje rijker.

Sponsorkliks