Steun K&G

Hoe kunt u K&G financieel ondersteunen?

Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden om K&G financieel te steunen, sommige in de vorm van een loterij en andere in de vorm van een kleine bijdrage waar u zelf niets van merkt. Alle vormen van financiële ondersteuning zijn van harte welkom en om meer bronnen aan te boren zijn enkele enthousiaste leden van K&G aan het kijken naar de mogelijkheden om onderstaande uit te breiden. Zodra er meer mogelijkheden zijn laten wij u dat via deze website weten.

 

 

Vriendenloterij

Bij de Vriendenloterij steunt u K&G door met één of meerdere loten te spelen. Bij het inschrijven geeft u aan dat u K&G wilt steunen waarna bij iedere speelronde een klein bedrag naar K&G gaat. Hoe meer mensen meespelen hoe groter de bijdrage die naar K&G toe gaat.

Vriendenloterij

Sponsorkliks

Koopt u wel eens artikelen via een webwinkel of bestelt u wel eens eten via b.v. Thuisbezorgd.nl? Indien u dit vanaf nu doet via Sponsorklik gaat bij iedere bestelling een klein bedrag naar K&G. Webwinkels en bedrijven die meedoen zijn o.a. Bol.com, C&A, Wehkamp, Thuisbezorgd.nl, KLM, Intertoys, New York Pizza, Coolblue en Zalando.

Het is heel simpel, u gaat via bijgaande link naar de website van Sponsorklik en geeft aan dat u K&G wil sponsoren (kan zijn dat u al direct op de juiste pagina terecht komt). Daarna gaat u naar de webwinkel waar u uw bestelling wilt plaatsen en de rest regelt zich vanzelf. U maakt geen extra kosten en K&G is weer een klein bedragje rijker.

Sponsorkliks

Sponsorkliks