Beste K&G liefhebber,

Afgelopen periode is er met een beperkte groep mensen een aantal mooie activiteiten neergezet.

K&G kan niet bestaan zonder de tomeloze inzet van heel veel vrijwilligers. Op dit moment kunnen we rekenen op een grote groep mensen die regelmatig, sommigen zelfs dagelijks, met allerlei zaken binnen de vereniging bezig zijn; oud-leden, niet-spelende leden, familieleden en spelende leden die zich behalve in een van de orkesten ook op andere vlakken inzetten voor de vereniging.

Al deze vrijwilligers zijn o.a. druk met de schoonmaak en het (technisch) onderhoud van ons clubgebouw, het draaien van bardiensten en het beheer van de kantine, de werving (jeugd)leden, het beheer en onderhoud van onze uniformen en instrumenten, het beheren van het archief, het organiseren van evenementen en het beheren van intranet en internet.

K&G is haar toegewijde schare trouwe vrijwilligers ongelooflijk dankbaar voor het werk dat ze verzetten. Desondanks komt onze vereniging zoals u wellicht weet toch regelmatig ‘handjes’ tekort bij het draaien van de kantine op o.a. de repetitieavonden en ook voor het draaien van feesten zoeken we nog extra mensen.

Heb je interesse en ben je enthousiast? Meld je dan aan bij Fred Rolfes en stuur een email naar alfredrolfes@outlook.com of bel met 06-27052331.