De organisatoren van de Pubquiz 2019
Het was erg druk in de grote zaal
De grote zaal was goed gevuld tijdens de Pubquiz
Team "We Make K&G Great Again"

De 5e editie van de K&G Pubquiz gaat de boeken in als een zeer geslaagd evenement met een recordaantal deelnemers. Er hadden zich 31 teams aangemeld met als gevolg dat de grote zaal in ons clubgebouw met 124 deelnemers goed gevuld was. Daarnaast waren natuurlijk de organisatoren, vrijwilligers achter de bar en belangstellenden aanwezig, wat voor een heel gezellige sfeer zorgde.

De organisatie had er weer een waar spektakel van gemaakt en dat begon al met een introductie filmpje van de quizmaster Martin van Goozen. We kregen een inkijkje in het privéleven van deze top quizmaster en aan het einde van het filmpje reed hij op zijn brommer de grote zaal binnen. Een top opening!

Hierna werden in diverse rondes de deelnemers bestookt met vragen, puzzels, opdrachten en een muziekronde waarbij Dorrith Dijkzeul op piano diverse melodieën speelde en tegelijkertijd andere teksten zong. Voor het eerst werd er ook gebruik gemaakt van een app op de mobiele telefoon waarmee twee speelrondes werden gespeeld. Alles werd gepresenteerd op een groot scherm en tijdens de quiz werden de drankjes en hapjes aan tafel bezorgd door de vrijwilligers van het barteam.

Aan het einde van de avond werd de uitslag bekend gemaakt. Team “De Gabbertjes” eindigde als laatste en kregen de Losersspiegel uitgereikt. Op de derde plaats eindigde team “Komt Later”, op de tweede plaats team “Wie Weet Wat De Vraag Was….?” en als eerste eindige team “Volgende Vraag Graag” (Thomas en Ton Chaudron, Jan Arts en Jeroen v.d. Geer).

Het was dus weer een geweldige avond en de complimenten gaan dan ook uit naar de organisatoren Kristel van Goozen, Dorrith Dijkzeul, Erik Bakker, Arjen v.d. Giessen, Micheal Moraal en Martin van Goozen, Zij werden ondersteund door Marco Deegenaars (muziek) en de vele vrijwilligers van het barteam. Iedereen bedankt voor deze gezellige avond!